top of page
  • Forfatters billedeVEGGIEbyAnjaRathje

Efterårstur i London

Opdateret: 9. apr. 2020

I november 2018 var jeg på en fantastisk tur til London med min lillesøster.

London er en by med mange muligheder for oplevelser. Vi havde hjemmefra købt billetter til London Eye, Musicalen The Lion King og en dagstur til Warner Bros. Studio Tour – The Making of Harry Potter.

London har et stort udvalg af veganske produkter i supermarkederne, ligesom der er mange hyggelige veganske caféer i byen. Endelig er der mulighed for at bestille vegansk mad på flere almindelige caféer og restauranter.


Efterår og julemarked i London.


Harry Potters magiske verden.


Lækker brunch på Cupcakes & shhht efter 15 km morgenløb i Londons gader.

Denne hyggelige café kan varmt anbefales. I januar 2019 åbner der en ny café. Jeg håber den ligger mere centralt og giver plads til flere gæster.


Vi spiste flere gange på by CHLOE. En café i centrum, hvor det er muligt at få stillet sulten under shoppeturen. Jeg fik Mac'N Cheese, Royal Roast, Acocado Pesto Pasta, Kale Caesar Salad og Sweet Potato Fries.

Vegansk mad, kager og desserter i London

Lækre veganske cupcakes hos LOLA'S cupcakes.


Frokost og aftensmad på Bella Italia. Flere velsmagende og veganske retter på menukortet.

Jeg fik Spiralised veg pasta Lenticchie (grøntsagspasta med linse & svampe ragù),

Mille Colori Pizza (pizza med stegte grøntsager og salat) og Sicillian Lemon "cheesecake".


Turens højdepunkt var en overdådig vegansk Afternoon Tea med alkoholfri fizz på nyåbnet Café Forty One samt en lækker appelsin mocktail (alkoholfri cocktail).

Vi spiste os mætte i 4 forskellige slags sandwich, 2 scones med bærkompot, vegansk honning og kokoscreme. Til sidst nød vi 4 små konditorkager.

Afternoon Tea på Café Forty One er ikke helt billigt med sine 35 £ (ca. 290 danske kroner), men det var en fantastisk smagsoplevelse og helt klart pengene værd.

218 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page